sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Viimeinkin lisää tekstiä tännekin

Miulla on ollu nyt aika kiireistä viimesen jakson koeviikoista lähtien ja oon ollu muutenki vapaalla aika voimaton, mutta nyt jottain pientä tekstiä.

Juu vaihdosta.
Miulle on nyt varattu lennot - ja nii. Siis elokuun 15. päivä olisi nyt suunnitteilla jättää Suomi taakse ja suunnata kohti Yhdysvaltoja. Lento lähtee Helsinki-Vantaalta 15:30 ja tekee välilaskun Islannissa. Seatleen pääsen sitten kello 17:45. Täähän alkaa käydä jo jännittäväks kun lennot on hankittu ja näin, enää 38 päivää! Miun kanssa samalla lennolla on lähdössä yksi toinen tyttö Washingtoniin. Pitäs vaan ottaa yhteyttä lähemmin. :3

12.7. miun olis tarkotus mennä sinne viisumihaastatteluhommaan ja heinäkuun puolenvälin jälkeen olisi myös tuberkuloositestit ja hepatiittirokotteen viimeinen kerta. Niinjoo, käytiin iskän kanssa hankkimassa miulle omat pankkitunnukset ja tilattiin rinnakkaiskortti iskän luottokortille. Tuo viisumihaastattelu toisaalta vähän jännittää mut sen pitäs olla iha semmone iisi kuha ei mee liialti vitsailemaa mistää terrorisoinneista :D

Miulla ei ole aavistustakaan mitä vielä pitäisi tehdä ennen lähtöä, tuliaisten/hostsiskon synttärilahjan ostamisen lisäksi. Niin, hostsisko Christina täyttää 15 vuotta heti seuraavana päivänä kun olen sinne saapunut :s jänskättää. Hostsiskolle aattelin hankkia Kalevala-korun, kun mietittiin Jalmarin kanssa mitä sille vois hankkia lahjaks ja mietti että jotain suomalaista ja koru ois kiva ni Kalevala on loistava (vaikkakin hintava).

Juu ja sitten tälleen näin. Poikaystävääni Oskaria näin tänään viimeistä kertaa ennen kun se lähtee inttiin. Olen ehkä yllättävän rauhallinen sen suhteen. Taisiis en nyyhkyttänyt (joo, piti käyttää google kääntäjää koska ''sobbing'' en osannu kääntää xD) enkä ollu masentunu tänää illalla. Oli siis riparilauluilta missä kolmen ikäryhmän ihmiset oli laulamas ja kolme porukkaa siis toimi esilauluryhminä joissa yhdessä olin itekki, nuorten ryhmässä siis. Sinne sitte oikeestaa sen koko pääosuuden loputtuu Oskariki tuli käymää iha jees niehti nähä enne ko se karkas. Oli oikei herkkää. Oisin varmaa itkeny ko nähtii ns. viimosen kerra nyt mut en koska en haluis et koton kukaa näkis ja olin jopäiväl muutenki itkeny ni itketää sitte joskus myöhemmi.

Juu. Lisää joskus taas kun löydän energiaa.


Tässä hyvää musiikkia. Biisivalinta on tämä koska tää noista Disturbedin biiseistä kuulosti ennestään tutulle :o


 -Sanni, Inttileski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti