keskiviikko 21. elokuuta 2013

Red Vines!

Red Vines - what the hell can't they do?

Elikkäs niille jotka eivät ole nähneet A Very Potter Sequelia (tai edeltäjäänsä A Very Potter Musicalia) katsokaa jos kiinnostaa. Ja siis tää Red Vines juttu tulee AVPS:stä. Ku käytii hostmomin ja Christinan kanssa kaupassa, ja näin hyllyllä Red Vineseja, oh my god. :D Minua rupes hymyilyttämään ihan sikana koska tuli mieleen kaikki AVPS jutut ja niin. Sanoin siitä sitten hostmomille ja hää sitten kyllä ostikin niitä, hosiskä tykkää niistä kuulemma. Ite oon vaa fangirlingfangirlingfangirling.


Umm, tänään olen jo ehtinyt käymään ostamassa koulutarvikkeita. Nanny eli Nola eli mummo tuli hakemaan minua kun olin yksin kotona että haluaisinko lähteä kattomaan Snohomishia ja olisiko mitään tiettyä paikkaa missä haluaisin käydä tai mitä haluaisin nähdä. Joo, enhä mie tiiä/tienny. Mentii sitte käymää Staplesilla, koska hää tarvitsi tulostuspaperia ja mie ostin sitten koulutarvikkeita. Staples on siis toimistotarvike kauppa. Ostin 5 sellasta vihkoa, composition bookkia, koulumuistiinpanoille. Ja etsin kaupasta niiko noita kuitukärkikyniä, niinkuin Stabiloita ja huh, löysin onnekkaasti Staedtlerin kyniä. Ehkä Student Agendani ja kouluvihkoni saavat hieman väriä.


Eilen käytiin muuten hakemassa miulle kirjastokortti! Kirjasto toimii aikalailla samallailla kuin Tampereellakin, mutta ilman koodia. Ja täällä saa kaksi kirjastokorttia, toinen tuollainen korttikorttti, ja toinen esim. avaimenperään laitettava läpyskä. Jee! Ei tarvitse ainakaan aloittaa mitään harrastusta täällä, voin vain käydä kirjastossa lainaamassa elokuvia, musiikkia ja kirjoja! :D


Okei, mo. That's pretty much all.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti