perjantai 30. elokuuta 2013

Fair!

Elikkäs perjantaina oli fair. Fair on siis semmonen tapahtuma, siellä on maatilaeläimiä ja kädentöitä ja muita juttuja hirveästi näytteillä, paljon erilaisia ruokakojuja, hieman puita myyntipisteitä ja sitten huvipuistolaitteita.

Myö lähettiin aamulla ehkä yhdeksän aikoihin sinne. Myö päästiin ilmaiseksi sisään, kunhan ensin oltiin mukana auttamassa food bankin ruokakeräysjutussa. Ihmiset siis jos toivat food bankille 3 tölkkiä ym. ruokaa per henkilö, he pääsivät sillä fairalueelle. Mie olin ottamassa ihmisiltä ruokia ja viemässä niitä ihmisille laatikkoihin pakattavaksi. Se oli mukavaa ja palkitsevaa hommaa, mutta helteessä ravaaminen ilman juotavaa sen kolmen tunnin ajan 11-1 teki temppunsa ja väsyin päivän aikana nopeammin. Käytiin syömässä siellä ja kierreltiin katselemassa eläimiä. Pois lähdimme vasta kuuden aikoihin tai hieman sen jälkeen. 8 tuntia seisten ja kävellen, kyllä illalla teki terää lepuuttaa jalkoja. Huh.

Hostperhe. Oltiin syömässä :3
Pikkupossuja :o
Mite ne laittaa tommosii possujen keskelle ko ne säikähtää :'o
Ihania pikkusia :3
Löysin itteni kanaosastolta.

 Um, kun saavuttiin kotiin fairista (Christina oli jäänyt sinne vielä kun ei ehtinyt kyytiin, oma vika :D) niin Sine ja mie vaa maattii miu sängyllä ku mei jalat oli nii väsyneet ja myöki oltii. Renee ja Dell vaa naureskeli meille. Sitte mei piti viel lähtee kävelemää D: Lähettii downtownii syömää, uuu, fish and chips :3 Oli hyvää, vaikka jäin vähän nälkäseks. Ja sit käytiin sillalla siinä snohomish riverillä ennenko mentiin kotiin.


Se oli kutakuinki perjantai xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti