lauantai 31. elokuuta 2013

Ravustus.

 Juu, mie päätin perjantaina että menen bumbershoottiin vain sunnuntaina, jolloin siellä esiintyy jopa kaksi bändiä jotka tiedän. Siispä menin lauantaina Renéen ja Dellin kanssa ravustamaan :D Jasiis tietysti mukana oli veneen omistaja ja Renéen veli Frank (tai joku semmone XD)
Miulla oli aika huono aamu. Illalla olin huolissani koska öh olen huolissani ja en ollu kuullu Oskarista sitte torstain. Okei, en mie oletakkaa kuulevani kovinkaa usein, mut hää oli kipee ni.. Mutjoo, aamulla en heränny kellooni ja se etten herää kun miun pitäisi on yksi inhottavimmista asioista mitä tiedän. Kun tulin sitten suihkusta, Dell ilmoittaa että myö ei lähetäkkään 7.45 vaan meidän pitää olla Everettissä 7.45 eli 10 min aikaa. Sitten rupes harmittamaan kunnolla koko päivä. Noh, lähettiin sitten ajamaan Everettiin, miun autopaikka oli kyllä cool :D


Mie tykkään kyl olla veneessä. Oli kiva ko näki lohien hyppivän ja pari hyljettäki siellä.Vietiin ''ravunnappausjutut'' sinne veteen ja sitten Frank yritti kalastella lohta, mitä hän ei kyllä saanut.

Mie nautin matkasta nukkuen välillä.
Btw minuu naurattaa aina ko välil huomaan et tutut ihmiset suomesta tykkäilee tommosista kuvista niiko tuo ylempi :D Ja ko ne on Reneen laittamia kuvia ni miulle ei tuu ilmotustakaa ja sit vaa naureskelen itekseni joskus. Hmh, saatiin sitten rapuja ja yksi ravunpyydystyshäkkyrä oli täynnä meritähtiä :o Cool, semmosiaki näkee.
Dellkin lepäili :D
Miu pikkupenkki.
Rapuruokaa!
Illalla syötiin sitten rapuja illalliseksi. Mie söin ekaa kertaa rapua, ihan syötävää, maistui keitetylle kananmunalle miusta, ja siksi en sitä niin paljoa voinut syödä koska ajanmittaan kananmuna alkaa ällöttää. Söin muuten aiemmin tällä viikolla simpukoitakin ;o

Illalla ennen nukkumaanmenoa katsottiin Reneen ja Dellin kanssa Wallace and Gromit -elokuva, joku The Were-Rabbit. :D

1 kommentti:

  1. Ne on rapumertoja :3 Näyttääpäs ulkomaalaiset ravut hauskoille. Ja kui siistii et tuli vaa meritähtii D:

    VastaaPoista