keskiviikko 14. elokuuta 2013

Mahtava viikko takana ja mahtava vuosi edessä!

Okei. Onks tässä nyt ehkä 1 päivää aikaa täällä suomessa. Hui. 

Uhm. Viime viikonloppu, perjantaista maanantaihin, oli ehkä paras aikoihin. Perjantaina nuortenillassa sain pitkästä aikaa puhua Harry Potterista jonkun kanssa - ihan mahtavaa! Tuli pakottava tarve lukea kirjat pitkästä aikaa läpi. Vaihtovuoden vuoksi täytyy vissiin lukea englanniksi, mutta tuleepahan luettua alkuperäiskielellä paras kirjasarja ensimmäistä kertaa. Ja muutenki jäi hyvä fiilis illasta, vaikken saunonutkaan.
Ilta pähkinänkuoressa: valot kun sammuttaa sisältä niin näkee ulos.

Lauantaina näin oskaria, silleen pitkästä aikaa kunnolla :3 oli kivaa. Muuta en muistakkaan.
Sunnuntaina lähdettiin iskän, mummon, ukin ja Suoman (eli mummon siskon) kanssa Kuopion suunnalle serkkuni rippijuhliin. Kirkossa oli hieman tylsää, sillä konfirmaatiot ovat osittain niin samanlaisia, ja olen elämäni aikana ehtinyt käymään jo ainakin 6-8:ssa. Messua johtava pappi oli kyllä erittäin sympaattinen, saksalaissyntyinen mies :3 Juhlissa hyvä ruoka bonusta.

Takaisin tullessa Heidi laitto viestiä että voisinks mennä heille vaik yöksi ja miehä menin. Olin kyl kotona vasta kymmenen aikaan ja läksin siitä sitten Heidille skootterilla. Oltiin ja juteltiin varmaan sinne aamukuuteen asti. Ei niin järkevää edellisyön kuuden tunnin yöunien jälkeen. Herättiin yhdeltätoista, mutta torkuttiin vielä kahteentoista asti.
Söpöintä ikinä ♥ 
 Maanantaina yhden aikoihin lähdin sitten käymään kotona, ennenkuin suuntasin kahdeksi Oskarille. Oli ihanaa ja katottiin vissiin Kuninkaan paluutakin siinä jonkun aikaa. Näin maanantaina juu Oskaria viimosta kertaa ennen lähtöä. Muttajoo, oli kyl ihana nähä, vaikkakin viimosta kertaa kymmeneen kuukauteen. Kotiin päästyäni (vähän ennen kuutta) ois pitäny alottaa pakkaaminen, mutta ystävät yllätti ja tuli käymään :3 Siis Jenny, Jasmiina, Pinja, Hinna ja pikkase Reettaki. Ja ne toi iiihanan semmosen valokuvakansiohöskän mis oli kuvii, kirjotusta ja muuta ihanaa kakkaa :3 ja toi ne suklaataki. Mut ihanaa. Ihania. ♥
She knows me. She actually knows me.
En ees voi sanoin kuvailla kui paras toi kirje esimerkiks on.
Liikaa hyviä sivuja. Kuvasin jännimmät. Janiistäkin pari piti jättää sitten pois koska tila. Mutta ♥
Tiistaina lähin käymään kouluilla, kavereiden koulussa, sekä entisessä koulussani (missä myös kavereita ja pikkusia :3). Taaskaan en ollut kunnon yöunia haalinut koska aamuherätys. Muttasiis kävin terveyskeskuksella aamulla kymmenen aikoihin, sillä ajattelin käydä varmistelemassa että onko miula vielä mitä tulehusta. Ei ois kiva matkustaa kipeenä. Hoitaja suositteli vaan nenäsumutetta, kurkkutabletteja ja höyryhengitystä/saunaa. Miulla siis nimittäin yhä korvat lukossa, yskää ja outoo tunnetta kurkussa, ei nielussa niiko sillo kipeenä.
Muttajoo, sitten suuntasin Imatralle, mansikkalan lukioon. Näin siellä kavereita, ja vanhoja tuttuja :3 Vein parille korttikuvajäähyväiset ja Jassulle lupaamani tekemäni unisiepparin. Puolen päivän aikoihin lähdin koululta citymarkettiin hakemaan pakettiautomaatista Fjällrävenin Kånken reppuani ♥ jaja ostettuani myös nenäsumutetta, menin Subwayhin syömään (suomi: mitkä riistohinnat!) ja näin ystävääni Jennyä ja syötiin siinä sitten yhdessä (ja ajettiin kotejamme kohti romanttisesti peräkanaa). Matkasin vielä Kirkonkylän koululle, josta pääsin onnellisesti pois vuosi sitten. Ihana oli nähdä lempiopettajia, sekä niitä vähemmän lempiopettajia. Kaikki on kyllä mahtavia ihmisiä, kun ne eivät enää opeta miuta :D Ihana oli käydä kyllä siellä.
Illalla oli vuorossa pakkausta, kahdesta kuuteen. Sain kutakuinkin tavarat pakattua, muutamia käyttöön tarvittavia tapauksia lukuunottamatta. Sitten kuudelta menin viimeiseen nuorteniltaani ennen matkaa. Oli ihan(aa) jees. :3 Kivaa koska ruokaa ja saunaa ja ihmisiä, MUTTEI Apoa, eli nuorisotyöntekijäämme jota me kaikki rakastamme koska paras. Muuten ihan mahtavaa! Ja sitten kun läksin sieltä niin ne jotka yhä oli paikalla niin kaikki halas minuu, mukaan lukien ihanat ja komeat pojat (ei oo turhaa kehumista ;3). Sit ajaessa kotiin huomasinki kuinka tärkeitä kaikki miulle tuolta srk-porukoista on, ja kuinka tärkeetä miulle on se seurakuntaelämä, seurakunnan leirit, työskentely leireillä ja kaikki. Sit tuli itku koska ikävä.
Mutta tiistai oli kyllä mahtava kanssa. Illalla olisi pitänyt käydä ajoissa nukkumaan, MUTTA juttelinkin Jassun kanssa vielä Facebookissa, koska hää merkkaa miulle paljon, mut eihä myö oikeesti ees tunneta melkei yhtää. Mut loppuje lopuks menin nukkumaa.

Tänä aamuna olin väsyny, ja heräsin yli tunnin aikataulusta myöhässä xD Viimehetken pakkaukset ja sitte eikun autoon. Nukuin koko automatkan Ruokolahdelta Helsinkiin. Se oli mahtavaa ja ihanaa ja unta :3 purr purr. Saavuttiin tänne Marikalle, eli siskopuolelleni, ja ollaan nyt oltu täällä ja käyty heurekassakin ja niin. Rennohko päivä. Tänää oli viimone kerta muuten kun pääsin saunaan. Ikävä voi tulla.

Näin muuten unta jossa paijasin jotain hauvelia eikä miulle tullut mitään allergiaoireita. Toivottavasti se oli joku enne ;D

Kiitän ja kuittaan. Huomenna ehkä viimehetken päivitys. Hui, huomenna lähtö. Jänskättää. About vuorokaus ni oon amerikas. Vähä yli. Huisiiiii! 

I couldn't be more ready for this. It's gonna be one of the greatest and scariest adventures of my life. And I think I'm gonna love it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti