maanantai 26. elokuuta 2013

Masismaanantai.

Maanantai oli alakulopäivä, sanoisin että miulle tuli Tampere-olo. Tosin nyt Tampere tuntuu kodille, mutta syksy Tampereella, huhheijjaa.
Tampere-olo: Tampere-olo sisältää alakuloisuutta, haluttomuutta tehdä yhtään mitään, halua tehdä jotain mutta mikään ei innosta, mielihalua syödä jotain hyvää, ylimääräistä huolta kaikesta, väsymystä...
Olin nälkäinen päivällä ja noh, leipä oli loppu ja jääkaapissakaan ei oikein ruokaa ollut, olin väsynyt enkä jaksanut lähteä uloskaan kävelemään.

Illalla oli ruoaksi tacoja :3 Ihanaa, tortillat, tacot ym. ovat yhtä parasta ruokaa :3 Sine ja Renee menivät zumbaan, joten mie ja Dell siivosimme pöydän ja juteltiin jotain. Näytin sitten Dellille myös tuon leikekirjahommelin minkä kaverini olivat minulle tehneet. Reneen ja Sinen palattua kotiin, annoin myös Reneen selailla kirjaa :P Selitin sitten jotain juttuja kirjasta ja niin, naurahtelivat kyllä :D
''Aloin nähdä vauvoja kaikkialla''
Tein illalla painonpudotus/kuntoiluohjelman paperille, jonka löysin alkujaan tumblrista. Vaikuttaa hyvälle ja kivalle ja terveelliselle, että jos en täällä aloita niin viimeistään kotona.

tampere-olo, hollisterhuppari ja kalevalaristi.
Elämä täällä alkaa tuntua jo arjelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti