perjantai 30. elokuuta 2013

Arki tulee oletko valmis.


''Nothing really mattress''
''I don't really chair''

Pari faktaa Seattlesta. (eli siitä Washingtonin isoimmasta kaupungista, jossa tulen käymään useampia kertoja koska se on 40min automatkan päässä)
  1. Starbucks on perustettu Seattlessa, ja Starbucks -kahviloita pelkästään Seattlessa on reilusti yli 400.
  2. Macklemore, joka tunnetaan jo hyvin Euroopassakin, on kotoisin Seattlessa. Hostsiskoni Christina, joka on suuri fani, kertoi että Maclemorea on periaatteessa helppo nähdä koska hän päivittää twitteriään ja näyttää sijaintinsa. Myös Macklemoren suosima thrift shop, ''Goodwill'' on hyvä paikka norkoilla, jos haluaa staran nähdä, sillä hän käy siellä. 
  3. Seattle on myös grungen syntypaikka.

Tänään - en tehnyt juuri mitään. Taaskaan. Lähdin iltapäivällä kyllä sitten käymään kävelemässä, ja kävelin lähimpään isompaan kauppaan (tavaratalo mikälie, ruokaa sieltä saa) eli n. 15min miun nopeahkolla kävelytyylillä. Ostin sieltä vähän kokeilun vuoksi suklaata ja sitten hygieniatarvikkeita. Koska olin juuri katsonut tämän videon, jossa neil ja david kuvailivat rakkauselämäänsä karkkipatukkaan (mikäsana xD) joka taas sattui olemaan Reese's beanut butter cup, päätin kokeilla kyseistä makeista. Voi että! Ihastuin. Ehkä yksi lempisuklaalevyni on fazerin jossa on suolaista pähkinärouhetta, mikä heijastuu näihin karkkeihin koska suklaakuorrutettua pähkinävoita, ihanaa täydellisyyttä! Ei kyllä voi liiaksi syödä, eikä pidäkkään. Mutta hyviä sannimaiseen makeanhimoon.


Takaisin tullessani kävin subwayssa ottamassa välipalaksi puolikkaan subin (olin syönyt viimeeksi aamupalaa) ja toinen miesmyyjistä kysyi että olenko irlannista. Sanoin että en, mutta olen suomesta, joten. :D Toinen, nuorempi myyjä oli että ei hitsi, hää ois vielä arvannu, mutta mie ehin sanoo. Jälkikäteen ajatellen olisi pitänyt jäädä sinne syömään ja juttelemaan, mutta mie lähdin kävelemään kotia kohti :D

Kotona järjestelin vähän tavaroitani ja sitten syötiin illallista illalla. Olen kyllä onnekas, että saan olla näin mahtavassa perheessä! Ruoat ovat huipputasoa sanon minä. Nom. Tänään illalliseksi oli jotain possupataa, perunoilla, kasviksilla, sienillä :3 ihanaa. ja tietty salaattia ja leipää ja gravya.

Illallinen. Ja niiiiin hyvää ruokaa :>
 Kohta miekin saan tehä ruokaa (saisin jo, mutta). Tänään tuli sähköpostia (reneelle) koulusta, ja nettiohjelmaan (vähän niinkuin meidän wilma) tietoa ''foods and nurtition'' -tunneista. Jee, kouluunmeno tuntuu taas lähemmälle. Hauskinta viestissä ehkä oli:
   Any student who shows up on the first day of school with a signed syllabus and journal will receive 10 points extra credit!!
Eli joo, näin saadaan oppilaat tuomaan tarvikkeet ekana päivänä tunnille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti