tiistai 20. elokuuta 2013

Shopping a little

Jees. Postaustahti on hurja I know..

Eilen illalla käytiin hakemassa miulle Targetista puhelin ja vähän vaatteita. Puhelin maksoi 40$ ja on ihan ookoo, kosketysnäyttö ja vissiin siedettävä puhelin. Liittymäkin toimii nyt, jei. Kai tolla elää. Täällä on oikeasti kyllä kaikilla iPhone, miusta tuntuu että jos miulla on varaa joskus ylimääräiseen niin ostan iPhonen ensivuonna. Targetista nappasin mukaan myös farkkushortsit, keltasen topin, vihreen neuleen ja urheilushortsit. Yay.

Tänään suuntasin taaaaas koululle. Menin vaihtamaan ensin sen matikan kurssin. Huh. AP Calculus oli siis meidän lukion kakkos-, kolmosvuoden tasoa. Täällä se oli tosin luokiteltu college-tason kurssiksi. Vaihdoin sitten toiseen college-tason kurssiin, Pre-Calculukseen mikä sisältää sitten vanhaa asiaa, mutta myös uusia asioita, saa nähä mite se sujuu. Toivottavasti hyvin tai saatan jäädä kokonaan ilman matikkaa. Juuh. Muttajoo, alkaispa koulu. Pelolla ja innolla odottaen.

Sitten menin tohon RSVP juttuun, eli palaavien oppilaiden juttu missä saa Student ID kortin ja suoritettua maksuja ja koulukuvat jos haluaa. Mie vähän niinkuin haahuilin väärissä paikoissa kunnes törmäsin Millieen, Christinan kaveriin. Hän vei miut oikeeseen paikkaan ja pääsin alkuun. Ekaks sain jotain lappuja, ja toi terveyslappu pitää kai viedä koululle ekana koulupäivänä. Seuraavaksi suoritettiin maksut: Mie otin sen B-paketin, eli ASB-kortin ja vuosikirjan. ASB kortin hyödyistä en tiiä kyllä mittään, mutta sain alennusta tänään koulun vaatteista ja jalkapallopeleihin pääsee ilmaseks. Sen jälkeen otettiin koulukuvat, en ottanut mitään pakettia, pelkkä kuva ID/ASB-korttiin. Juu, sitten se olikin siinä. Sain vain student agendan, eli niiko meillä lukiokalenteri, mutta ilman tarjouskuponkeja. Ja se siis sisältää kaikki koulun tiedot, säännöt yms. Voi olla kätevä. Ostin sitten vielä koulun svetarin. Uuujjeee!

Snohomish Panthers!
 Joo, svetarit taitaa olla miun uus rakkaus. Ne nousee rusettien ja neuleiden tasolle. Saattaa olla että kun palaan kotiin miulla on puol matkalaukullista svetareita. Gooosh. Sitte voin naureskella ihmisille jotka ostaa suomessa jotain feikkejä, tää on aitoo high school -kamaa. ;3
Koulun swetari mallia joku kokoa S. Cool!
Targetista löyty shortsit, oisko ollu jotai 13$?
Champion urheilushortsit. :3
Targetista hankitut shortsit, toppi ja neule. Yhteensä 34$ eli n.25€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti