keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kävelyä downtowniin pt. 1

Eilen, eli tiistaina, Sannin arkimasennus + muut huolet jatkuivat, joten Sanni kokosi itsensä ja päätti lähteä vähän ennen kahtatoista ulkoilemaan, eli kävelemään kaupungille.

Alkumatkasta testasimme iskän kanssa uutta amerikanpuhelintani ja oli tietysti kiva jutella kuulumisia. Sitten menin Subwayhin ostamaan itselleni lounaan ja mäkkäristä juomista, koska subwayn juomat ovat liian isoja. Kävelin koulun pihalle ja istahdin syömään. Ruokaa, omnomnom. Otin lemppari subini, eli 12' Steak and cheese, cheddarilla, salaatilla, sipulilla, paprikalla ja majoneesilla. Jee.

Otin kuvia koulusta, ja tsekkasin ulkoapäin missä luokkani tulevat olemaan. Tein sitten googlemapsin avulla kartan itselleni, jonka voisin laittaa puhelimeeni, vaikka kylläkin muistan luokat jo ulkoa :D

Jalkapallokenttää, en kehannu ottaa kuvaa harjotuksista :D
Koulun pihaa: Performing arts -rakennus vasemmalla ja kauempana D-rakennus jossa siis enemmän lasia ikkunaa ym.
Panther Commons eli ruokala + oleskelua. Aiemman kuvan pihakin näkyy ja taempi rakennus oikealla on Gym eli G-building
Tässä tämä High Schoolin kartta jonka tein.
Elikkä neliöt kartalla on luokkia missä miulla on tunnit, ja numerot niissä on että mikä period se on. Oikealla alhaalla lukee mitä milläkin periodilla on aineena ja missä rakennuksessa/luokassa se on. Kirjain tarkoittaa rakennusta, ensimmäinen numero kerrosta ja loput luokkaa. 5 minuutin välitunnit toisaalta pelottavat koska minulla tuota välimatkaa 1, 2, 3 ja 4 periodien luokkien välillä on. Nojaa, määä selviän.

En muuten millään malta odottaa että saan koulukirjat käteeni, 5 ainetta mistä saan kirjat, epäilisin. Eivät varmana kaikki mahdu reppuun, mutta kangaskassit on keksitty, en malta odottaaaa!!

Tässä oli eka osa, kouluun keskittyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti