lauantai 17. elokuuta 2013

Ekat päivät Snohomishissa

Heeipsuun!

Nyt mie sitten oon tällä maailman toisella puolen. Sikahurjaa ja pelottavaa ja jännää, mut myös kivaa ja nii!

Takapihaa. Suomenlippu jee :3 kalliovuoret näkyy, muttei tässä kuvassa kunnolla.
Cosmo the Cat. Hää haluis ulos muttei pääse :<
Cosmo on hirveen tuttavallinen kissa. Se halii ja tykkää sikana ihmisistä. Tää kissa ei oo semmone yli-itsenäine :3
Bella the Dog. Hää pelkää minuu vielä. Toiset sanoo rotaks, koiraks. Sukulaisistaki muutamat sanoo rotaks xD
Juu, ekana iltana tuli semmone olo että mitä mie oon menny tekemää. Aamullaki pien ahistus ko heräs ja huomas et oon täällä. Perjantaina siis, noh, olin kotona. Purin hieman tavaroita ja niin. Aamiaiseks söin hash browneja, vähän niiko röstiperunoita kai. Oisin siis syöny amerikkalaisen aamiaisen muttei tehny yhtää mieli pekonia tai munia, joten tyydyin hash browneihin ja hedelmiin. Ömm, huomasin ettei täällä syödä lounasta. Aamiainen joo, ja sitten tarvittaessa joku välipala-ateria/lounas ehkä ja illallinen. Perjantai-iltana oli juhlat: Christina täytti 15 ja juhlittiin myös sitä että mie tulin tänne ja että Sine, entinen vaihtari ja hänen isänsä ovat käymässä. Näin paljon sukulaisia :D Kaikki niin ystävällisiä ja mukavia. Miun tää perhe vaikuttaa kyllä sikamukavalle ja sympaattiselle. :3

Umm. Tänään ollaan käyty pari kertaa kaupungilla käppäilemässä, kuuntelemassa musiikkia kun täällä on pienet musiikkifestarit, jazz, blues, ym. Kuulemma Michael Shrieve, eli Santana -bändin rumpali joka soitti Woodstockissa nuorimpana esiintyjänä 20vuotiaana jne. oli tuolla soittamassa. Saatoin nähdä, maybe. Muttajoo, en tiedä meenkö huomenna koululle johonkin kuvausjuttuun, missä kuvataan koululle jotain kuvia, mallihommia ikäänkuin. Jaja illemmalla ehkä jonnekin järvelle. Mutta joo nyt kyllä väsyttää. Osa miusta haluais nukkumaan, osa haluis odottaa että kaverit herää ja laittas viestiä. Jaa, ehkä mie vaan nukun ja ku herään oon yksin suomalainen.

Ainii. Tänää käytii viemässä Sinen isä lentokentälle ja samalla Ikeassa. Ikeasta ei kunnon suomalaista ruisleipää kyllä läytynyt, mutta jotain siemenleipää ja jos joskus tuntuu sille että huvittaa syödä näkkileipää niin sieltä löytyy. Tänään annoin myös tuliaiset, näyttivät olevan ihan ookoo :D

Jajoo, eläinallergiani yhä löytyy, mutta jos Cosmo ei hali minua liikaa enkä siliteltyäni tunge käsiäni nenääni tai silmiini ennenkuin pesen ne, kaikki on hyvin. Tänään ei mitään oireita. Paitsi yskää, joka on yhä jäljellä siitä viikon takaisesta flunssasta.

Ainiin, huomenna ehkä uusi puhelin. Kanske. Ja ööh tänäiltanakin pieni ikävä iski. Ei miulla muuten, mutta se johtuu ainoastaan siitä, että on huolissaan. Perheelle, ystäville ja sukulaisille voi käydä mitä vaan sillä aikaa kun olen täällä. Toisaalta, ei se asiaa muuttaisi vaikka olisin siellä, ehkä.  Mutta huoli aiheuttaa ikävää. Ehkä se helpottaa joskus. About 300 päivää jäljellä. Kun on ikävä kotia, on toisaalta hyvä pitää laskuria päivistä.

Hyvää yötä. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti