perjantai 23. elokuuta 2013

Shoppailuperjantai.

Sorry not sorry nää postaukset on tällasia.

Anyways, perjantaina oli paras päivä mitä tähän mennessä olen ehtinyt kokea. Lähdettiin Sinen ja Christinan kanssa ostoskeskukselle shoppailemaan. Öm, ensinnäkin kun sinne saavuttiin, nää kaks menee h&m:ään ja noh tietysti menin minäkin mutta paljoakaan en siellä tehnyt koska suomessa joka kolkassa on h&m joten hieman siihen kyllästyneenä en sieltä oikein mitään ostanut. Okei, ostin pipon ja elmon.

H&m:n jälkeen taidettiin mennä Sinen kanssa syömään. Hää kerto että hänestä paras paikka siellä syödä on Panda Express. Otettiin sieltä sitten orange chicken, chow meinillä ja spring rollseilla. Järkyttävän hyvää! Voisin elää sillä ruoalla! Pitää enskerralla ottaa siitä kuva, koska mie tuun syömään tuolla jokakerta kun käyn tolla ostarilla. Samalla kun sitten syötiin maailman parasta ruokaa, juteltiin vaihtarina olosta ja oli ihan sikamukavaa. Tosi kiva että tavallaan pystyi jakamaan jo kokemuksia perheestä ja vaihtoon lähdöstä ym. jonkun kanssa joka on ollut samassa perheessä ja niin. Ja ihan mahtavaa että sain Sinestä ystävän! Hän sanoi että voin vapaasti kysellä häneltä juttuja facebookissa ja pyysi kertomaan aina välillä miten minulla menee.

Sitten mentiin etsimään Christina ja suunnattiin kohti Forever21:stä. Ihme kyllä, en löytänyt sieltä muuta kuin vartalovoidetta (joka kylläkin tuoksuu sikahyvälle), vaikka kaikki siellä on söpöä. Noh, sitten mentiin vielä Hollisterille, koska mie halusin päästä näkemään sen. Sain selville kolme asiaa mitä pitää tehä kun menee Hollisteriin:
  1. Käytä happinaamaria, koska parfyymipöllyt
  2. Käytä korvatulppia, koska läpitunkeva musiikki.
  3. Käytä taskulamppua, koska valaistus on nii pimee ja hämärä et eksyy.
Noh, löysin Hollisterin hupparin, mikä on sikapehmeä ^w^ ja ihana. Ja päätin että ehkä ostan ennen lähtöäni täältä yhdet Hollisterin farkut. Juu, join sitten myös ekan starbucksini, en vaan valitettavasti ottanut siitä teinikuvaa, mutta ehkä sitten kolmannella kerralla (jep olen juonut jotain jo kahdesti).


Kotiin päästyämme jätettiin Christina sinne kun sen piti lähteä johonkin leadership hommaan, DECAa tai jotain muuta. Sinen kanssa lähdettiin sitten käymään vielä Fred Meyerillä ostamassa illaksi jotain syötävää ja vähän muutakin. Ostettiin ruoaksi sellaiset Thairuoka kuutiot pakasteesta, osoittautuivat syömäkelpoisiksi. Mie löysin kengät!! Conversen sellaset matalavartiset (converse all star ox) punaset kengät. Fred Meyerillä oli semmone lapputarjousjuttu että sai 10$ kengistä alennusta. Jepjep, kengät maksoivat miulle siis 40$ mikä tekee n. 30€. Hurjaa, suomessa kengät maksavat jotain 75€. Kukaan usalainen ei kyllä suomessa ostaisi 100$ converseja.
Elmo ja Converset
!!! Ripsivärit myydään täällä paketeissa, semmosissa niinku hammasharjat !!!


Umm, yeah, that's it.

Illalla yritimme vielä Sinen kanssa tehdä suklaakuorrutettuja mansikoita; feilasimme aika pahasti xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti