torstai 8. elokuuta 2013

Kameraa!


Jeeees :3 Tää viikko on nyt mennyt viime viikkoon verrattuna oikein kivasti. Maanantaina saadut antibiootit ovat huomattavasti tehonneet, enää pientä köhää ja aamuista nuhaa. Keskiviikkona (? olen lomalla varsinkin erittäin sekaisin päivistä, ei mitään mielikuvaa minä päivänä tapahtui mitäkin) sain kamerani postissa. Canon EOS 600D löysi omistajansa. Olen aina vastustanut esineiden nimeämistä, mutta kamera ikään kuin himoitsisi nimeä. Ainut ongelma on se että ensimmäisenä mieleeni pompannut nimi on ainakin vielä tällä hetkellä varattu mahdollisesti tulevalle kissalleni. En kyllä usko että siinä vaiheessa kun kissaa hankin, että kutsuisin kameraani millään nimellä xD Mutta toinen nimiehdotus, joka mieleeni tuli mietittyäni fandompohjaisia nimiä, oli Alphonse. Kyllä, hullu fma-fanityttöpuoleni nousi esiin.

Hmph, olen nyt ollut yksin kotona tässä pari päivää. Koti ei ole ihan täydellisessä siivossa, vielä. Pakkaamista en ole vielä aloittanutkaan... MUTTA vielä 7 päivää! Lähes 7 päivää...

Kävin eilen kirjastossa, huomattuani oloni olevan reilusti parempi. Meinasin lainata puoliverisen prinssin, mutta en lainannutkaan. Lukaisin vaan lempparikohtani ja tyydyin lainaamaan kirjan japanin kielestä.

JAJA vielä kamerasta! Video-ominaisuus, mitä kamerassa entiseen verrattuna hainkin, on mahtava niin kuin oletinkin. Tarkoitukseni on kuvata lauluani erityisesti isääni varten, mutta jos joku niistä kuulostaa ihmiskorvalle siedettäväksi, saattaa se päätyä tännekin. Jaja ehkä jos olen liian keskittymiskyvytön kirjoittamaan, teen videopostauksia xD

Mutta joo. Reppua ja pakkausta vaille valmiina. Ja hyvästelyjä. Onneksi huomenna on perjantai ja näkee ihmisiä pitkästä aikaa. I'm actually feeling quite happy. :3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti