perjantai 3. tammikuuta 2014

SERPENTINE AND SPIRIT WEEK!


Koska en ole kirjoittanut koskaan mitään nyt vähän jälkijunassa tekstiä.

4.10. Oli Serpentine, eli Spirit Weekin, Homecoming Weekin vimeinen päivä. Kaikki pukeutuneina koulun väreihin: punaiseen, mustaan ja valkoiseen. Serpentine oli siis kulkue koulupäivän lopulla.

Koulun tietyt JROTC oppilaat olivat pukeutuneina pukuihinsa koska lipunkantojuttu.
homecoming queen ja sen pari.


Viikolla valittiin myös Homecoming queen, ja ainakin hostsiskoni yllätykseksi se oli jenkkileffatyyliin cheerleadereiden kapteeni. Kaunis tyttö :3 ja kuulemma tosi hauska. Homecoming ei erityisemmin innostanut ja kun minua ei sinne pyydettykään niin ajattelin jättää väliin ja viettää aikaa kotona hostsiskon ja sen kavereiden kanssa.

Serpentine oli ihan kiva, vaikkakin menin siis FCCLA clubin kanssa (vaihtoehtoinani lokakuun alussa oli vain FCCLA tai kuoro) mikä ei innostanut loppupeleissä. Tykkäsin kyllä koko Spirit Weekistä. Maanantaina oli classy day, eli mekkoa ylle. Tiistaina tacky tuesday, eli mahdollisimman epäyhteenkuuuvat vaatteet. Keskiviikkona Class Color Wars, eli jokaisella luokka-asteella oma värikoodi. Itse olin musta koska menin Senioreiden mukaan. Torstaina oli hahmopäivä, ja koska en ollut tietenkään kuukaudessa mitään cosplayasua kokoamaan, puin ylleni Star Trek pyjamani. ;3 Perjantaina, kuten jo sanoin, oli crazy red and white day.
Minä ja vaihtarit Kwa (Thaimaa) ja Pepa (Espanja) :3
Rehtori oli kunnolla päivän teemassa mukana.  5/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti