tiistai 24. syyskuuta 2013

Koulu alkoi, elämä jatkuu

Heipati hei! Lähes 3 viikkoa ollut taukoa kirjoittamisesta = koulu alkoi. Ja olen hieman pahoillani etten ole kirjoittanut :D Viime kirjoittamisen jälkeen on ehkä tapahtunutkin jotain. Yritin kirjoittaa viime viikonloppuna mutta jotenkin minulla oli muuta tekemistä, joten nyt sitten joku pieni yhteenveto kuluneista päivistä.

9/6/2013 | Heti toisena koulupäivänä tapahtui: hävitin lompakkoni koulussa. En niinkään ollut paniikissa rahoista, ja tiesin etukäteen mitkä kortit ja miten ne pitäisi sulkea. Enemmän olin paniikissa siitä miten iso työ kaikkien korttien uusimisessa tulee, en edes muistanut mitä kortteja rahapussissani oli! Noh, siinä paniikissa pyörin ennen Foods and Nutrition -tuntia, ja kysyin sitten opetteajalta ennen tunnin alkua voinko lähteä etsimään sitä. Noh, en löytänyt mistään ja silloin iski se paniikki. Kävin ilmoittamassa asiasta kansliaan. Hmh, ei mitään erikoista - sanoi ilmoittavansa minulle jos joku tuo sen kansliaan. Opettaja sanoi kysyi että olinko ookoo (tässä vaiheessa kun pitää alkaa puhua, alan itkeä xD) ja sitten hän sanoi että voin jäädä kansliaan rauhoittumaan ja tulla sitten tunnille muutaman minuutin päästä. Umh, miusta ja kanslistista tuli kamuja :D Koska hää pyys miut sinne tiskin toiselle puolelle etten ole ihan siinä keskellä ja sitte hää kerto kuinka hää hävitti rahapussinsa seniorivuonnaa eikä koskaa saanu sitä takas ja oli et hää on nii pahoillaa miu puolesta. Hää sit sano sille apupojalle (en tiiä mitä ne on mut siel on aina joku niinku oppilas auttelemassa asioissa) et käy kysymässä opettajilta onko ne löytäny sitä. Sitten voi sitä helpotuksen määrää - fysiikan opettajani, joka ei hirveästi asioista ilmottele, oli löytänyt sen luokastaan! Uuuh ihanaa. Itkin yhä, mutta tällä kertaa helpotuksesta.
=> Tulos: Otin kuvat korteista rahapussissani, ja otan kouluun rahapussin vaan jos on tarve/vaan tarpeelliset kortit ja rahat.

9/7/2013 | Lauantaina mentiin läheisen kirkon tapahtumaan. Youth group, jossa myös hostsiskoni Christina käy, kävi viime kesänä Guatemalassa, ja tämä tilaisuus kertoi siis siitä. Tapasin pastorin joka oli mukava, istui miun vieressä :3 Syötiin siellä ja sitten katsottiin diashowta ja kuultiin kertomuksia matkasta. Jotkut kertomukset oli koskettavia ja jotkut upeita. Miusta on sikahienoo että hyö meni sinne viemään liesiä sinne kylään. Kyläläiset siellä kärsii keuhko-ongelmista ja muista koska kun ne laittaa ruokaa sisällä, kaikki se savu jää aina sinne. Nyt niillä on kunnon varusteet. Ja se on hienoo mitä kaikkee ne teki: rakensivat puutarhaa, leikkivät lasten kanssa, veivät silmälaseja ihmisille... Silmälasit oli kyllä hieno juttu! Kirkko keräsi ihmisiltä turhia, käytöstä poistuneita silmälaseja. Sitten he kunnostivat niitä vähän, puhdistivat ym. ja veivät Guatemalaan. Oli ihana kuulla miten jotkut ihmiset reagoi siellä saatuaan lasit. Miusta oli myös hieno kuulla että yksi nuorimies oli kysynyt että saisko hänkin Raamatun, ja sen saatuaan pitänyt siitä tiukasti kiinni ja ollut niin onnellinen! :3

9/9/2013 | Maanantai, ensimäinen päivä ensimmäistä kokonaista kouluviikkoa. Kokeilin koulussa kouluruokaa. En tiennyt mistä sitä saa joten menin lähimpään jonoon. Siellä sain sitten vähän niinkuin subin. Sämpylä, ja sain valita kinnkua, kalkkunaa vai molempia ja mitä juustoa. Sitten salaattipöytään mättämään niin paljon salaattia kuin haluaa, otin omat vakiojuttuni: Salaattia, paprikaa ja sipulia - ja tietysti kastikkeita. Kouluruoka maksaa 2,75$, mikä toisaalta on kallista jos vertaat suomen kouluruokaan mikä voi parhaimmillaan olla 10 senttiä per henkilö (vaikket siitä periaatteessa maksakaan).

Sivuhuomiona - Dell ei pidä sipulista yhtään. Olen perheen kovin sipulifani. Tämä tarkoittaa että sipulia on harvoin. Pitänee pyytää joskus ostamaan, raaka sipuli on hyvää leivän välissä. Delliä puistatutti kun kerroin että olen perinyt sipulisuuteni ukiltani, joka syö sipulia raakana joskus leivän päällä. Eikä näistä jotkut (en muista ketkä) pidä paprikastakaan niin hirveästi. Kaks miun lempparia xD

Illalla mentiin juhlimaan Reneen ja Dellin synttäreitä meidän perheen, Dellin äidin ja isäpuolen, sekä isäpuolen tyttären ja tyttärentyttären kanssa. Oli ihan kivaa :3 ja ruoka oli hyvää. Käytiin myös koulun jälkeen kirjastossa Christinan kanssa. Lainasin Frendien 8. tuotantokauden, koska en löytänyt FMA Brotherhoodia.

9/10/2013 | Läksyjä on alkanut jo tulemaan normaalitahtia. Illalla tehtiin cupcakeja Millielle, Christinan ystävälle syntymäpäiväksi.

Okei, sitte enempää en muista tai jaksa kirjottaa noista päivistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti